Puppy

Er komt veel bij kijken wanneer u een puppy aan schaft. Er moet met van alles rekening gehouden worden, want het is immers allemaal nieuw voor de hond (en voor u). De vacht hoort daar ook bij. Ten eerste moet u voordat u een puppy aanschaft verschillende dingen overwegen:

  • Heeft u genoeg tijd om de vacht van uw hond bij te houden?
  • Kunt u zich regelmatig bezoek aan de trimsalon veroorloven?
  • Bent u of iemand in uw gezin allergisch voor hondenhaar en/of roos? 

Door deze en nog meer vragen te beantwoorden voor uzelf, kunt u een goede beslissing nemen over wat voor soort hond het beste bij u past. U kunt ook gerust contact opnemen met mij voor meer informatie over de vachten van verschillende honden. 


Vanaf wanneer kunt u met uw puppy naar de trimsalon?

Zo snel mogelijk! Leer uw puppy thuis alvast wennen om op een tafel te staan. Laat hem ook alvast wennen aan een borstel en dat er aan hem gezeten wordt. Doe dit door bijvoorbeeld zijn poot op te tillen en in zijn oren of mond te kijken. Zorg er voor dat u zelf de baas blijft en niet uw hond. Het beste is de pup voor de 4e maand naar de trimsalon te brengen. Na de 4e maand zal de pup onbekende situaties (die niet in zijn socialisatie voorkwamen)  liever vermijden. Maar natuurlijk kan een hond op latere leeftijd nog goed wennen aan de trimsalon, indien een goede behandeling. Het belangrijkste is dat de eerste trimbeurt een plezierige herinnering achterlaat!

Dus kom gerust een keer langs met uw pup om kennis te maken en uw hondje te laten wennen aan de trimsalon. Dit geheel kosteloos uiteraard.

free joomla templatesjoomla template

Trimsalon Jill

Lindestraat 59

5151 AM Drunen

T. 06-16 54 24 27

M. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2022  Trimsalon Jill   Website door Baritone Media